NOTA DE PREMSA

Sant Julià de Lòria, 3 de juliol de 2023. Hores d’ara, 70 artistes de 20 països diferents han començat a rebre la notificació que els acredita com un dels preseleccionats per a participar a la cinquena edició del L’ANDART23.
Enguany, a més de la participació de San Marino- país convidat- i d’Andorra, la biennal tindrà 65 produccions artístiques arribades d’Ucraïna, França, Espanya, Itàlia, els Països Baixos, Alemanya, Àustria, els EUA, Perú, l’Argentina, Mèxic, Japó, Austràlia, Rússia o el Líban, entre altres.
El comitè artístic de la L’ANDART 23 -que tindrà lloc del 15 de setembre al 15 de novembre de 2023 – ha hagut d’escollir entre els 153 projectes presentats, un 50% més que en la passada edició, marcada per la COVID.
L’economia circular serà el motor que guiï aquesta cinquena edició de la Biennal i és el punt de partida de les diferents propostes que es presentaran a Sant Julià de Lòria sota el lema “La muntanya en Circulació.”
La cinquena edició marca un punt d’inflexió en el compromís del país amb la cultura contemporània. Durant seixanta dies, Andorra es convertirà en el referent internacional de l’art contemporani compromès amb la natura.
Més enllà de la notificació oficial de selecció, durant els propers dies els artistes seleccionats rebran el detall de la seva participació i coneixeran la ubicació definitiva de l’obra i els requisits tècnics a tenir en compte.
La llista de seleccionats es pot consultar a la web de la biennal a www.andorralandart.com