SAN MARINO

Enguany la Biennal L’ANDART incorpora una col·laboració institucional internacional amb una selecció de l’obra que desenvolupen els artistes de San Marino, el país convidat en aquesta cinquena edició.

La República de San Marino és la república més petita i antiga d’Europa i un dels estats més petits del món. Amb ells, compartim la passió per l’art i la cultura i una voluntat ferma per promocionar els nostres artistes més enllà dels nostres territoris de dimensions reduïdes.

Per aquest motiu des de la ciutat de San Marino – capital judicial i administrativa d’aquest petit estat independent, situat al nord-est de la península Itàlica- ens estan preparant una selecció del millor de la creació contemporània santmarinesa per aquesta edició de L’ANDART.

Serà un honor, i un gran estímul per a tots nosaltres posar el focus en l’art contemporani d’aquest petit país i en aquells i aquelles que el fan possible, dia rere dia, en un entorn i unes condicions molt similars al dels artistes del nostre país.