IMG_4509

L’exposició ‘Life is flow’, instal·lada al Parc Natural de Sorteny (Ordino)

Els tres plafons triangulars que conformen l’exposició de fotografies i poesia “Life is flow”, de Susanna Ferran i Frédéric Hoffmann, ha quedat instal·lada aquest matí a 1.870 metres d’alçada, en ple Parc Natural de Sorteny, a la parròquia d’Ordino. La mostra s’ha situat al costat de la pista d’accés al parc, però només s’hi pot accedir a peu, després de caminar una mitja hora des del pàrquing que hi ha a l’entrada del parc natural, a partir del qual no està permesa la circulació de vehicles amb motor.

 sus_150901_retrat.png  sus_150901_S8A0252 (1)  sus_150901_S8A0219 sus_150901_S8A0215

Les fotografies de Susanna Ferran, fetes a diversos llocs d’Àsia, com la Índia o el Nepal, d’elements naturals o humans, i la poesia en anglès de Frédéric Hoffmann, conformen una exposició intimista i reflexiva, molt adequada per a l’espai triat, amb unes vistes precioses sobre la vall i envoltada del paisatge d’alta muntanya. Pocs metres més amunt de “Life is flow” s’instal·larà l’obra “Estripagecs”, de manera que els visitants tindran un doble motiu per fer l’excursió a peu fins a l’interior del Parc de Sorteny.

Una primera versió de “Life is flow” es va estrenar el 24 d’abril de 2014 a la galeria Image Ark del Nepal. Algunes de les fotografies també es van poder veure a Viena uns mesos més tard, però fins ara no s’havia pogut veure a Andorra. Susanna Ferran i Frédéric Hoffmann també participen, amb l’artista Sara Valls, en una instal·lació artística a la Zona Ras, “Espai Origen”.