image2

Falten sis mesos per a la inauguració de la Biennal ALA’15

Tal dia com avui d’aquí a sis mesos, el 10 de setembre de 2015, s’inaugurarà la Primera Biennal Andorra Land Art. Durant trenta dies, la riquesa natural i patrimonial del nostre país es posarà al servei d’alguns dels principals creadors nacionals i internacionals de Land Art perquè construeixin un nou paisatge a través de les seves obres artístiques.

Hi haurà una vintena d’instal·lacions, repartides per les set parròquies andorranes, tant en ubicacions naturals com urbanes; es muntarà una “zona Ras” plena de propostes de mida més assequible; i tot plegat es complementarà amb exposicions, xerrades i activitats puntuals, que ompliran Andorra de sensibilitat artística en el pas de l’estiu a la tardor.

Andorra Land Art compta amb el patrocini del Govern i dels set Comuns –a través d’Andorra Turisme–, així com la col·laboració del Consell General, Andorra Telecom, Feda i Caldea, entre d’altres. Un extens equip organitzador, coordinat per l’empresa Reunió de Papaia, amb el comissari Pere Moles al capdavant, treballa des de fa mesos per assegurar que aquesta primera edició de la Biennal sigui un èxit.