sus_150907_S8A0214

Eudald Alabau instal·la les seves tres obres naturals al Punt d’Informació

Les tres obres que l’artista català Eudald Alabau aporta a la Biennal Andorra Land Art es podran veure al Punt d’Informació, situat a Escaldes-Engordany. En primer lloc, ‘Cubs de Vidre’, format per dos cubs d’aquest material que presideixen l’entrada al contenidor més gran, el que allotja el mostrador d’informació. Els cubs han estat omplerts per les quatre cares laterals amb sorres de colors, terres de cultiu i llavors de civada. L’aparença d’aquests dos cubs, quan germinin les llavors, anirà canviant, ja que les tiges creixeran amunt i les arrels s’incrustaran en la part inferior, creant un tapís orgànic en permanent evolució. Alabau va completar la preparació dels dos cubs ahir al vespre.

  sus_150907_S8A0227 sus_150907_S8A0238

D’altra banda, el ‘Llit natural’, que en principi estava previst a la Zona Ras, finalment també es quedarà al Punt d’Informació. Es tracta d’una mena de “cobrellit” format per cultius diferents en una mateix malla, amb el qual el públic es podrà abrigar damunt d’un llit. Eudald Alabau va estar preparant amb antel·lació aquest “cobrellit” a casa seva, a Ripoll, tal com vam explicar en aquesta notícia anterior.

Finalment, l’obra ‘Espiral de la no violència’, també d’Alabau, es farà en col·laboració amb els escolars andorrans, de manera que cadascún d’ells aportarà un tetra-brik tallat amb el cereal germinat. Amb tots ells, es farà la figura geomètrica de l’espiral a l’exterior del Punt d’Informació i, per tant, no quedarà completada fins al final de la Biennal. Recordem que Eudald Alabau també és el coordinador pedagògic de la Zona Ras, que serà visitada per un miler d’escolars andorrans entre el 14 i el 25 de setembre.

sus_150907_S8A0205 sus_150907_S8A0202