IMG_4609

El ressò mediàtic de la Biennal comença a créixer

Diversos mitjans de comunicació d’Andorra i de fora d’Andorra s’estan fent ressò aquests dies dels preparatius d’Andorra Land Art. Un dels diaris de més tirada a Catalunya, “El Periódico”, hi dedica avui dues pàgines especials, sota el títular “Andorra Land Art: quan la cultura i la natura es fusionen” i amb nombroses fotografies, a més d’un anunci a tota pàgina que mostra l’escultura ‘Megalo-X’, de David Vanorbeek, ja emplaçada al fantàstic paisatge de Montaup.

IMG_4609   IMG_4608

També avui, el Diari d’Andorra li dedica una pàgina sencera, obrint la secció de Cultura, i amb el significatiu titular de “Andorra Land Art, a tota màquina” i fotografies de diversos moments del muntatge de les obres. Un dels destacats diu “L’organització, satisfeta amb l’expectació que la trobada comença a despertar entre propis i forans”. De la seva banda, el diari gratuït andorrà Bon Dia, titula avui en un faldó “Les bèsties de ferro de Vanorbeek, a Montaup i Sant Jaume dels Cortals”.

IMG_4610 IMG_4619

També els mitjans audiovisuals andorrans estan començant a divulgar intensament el certamen. A la notícia d’Andorra TV del passat 31 d’agost, de la qual ens en vam fer ressò en aquesta notícia, cal afegir la llarga entrevista que ahir van fer al comissari de la Biennal, Pere Moles, al programa “Obert per vacances” de Ràdio Nacional d’Andorra, i que podeu escoltar íntegrament en aquest enllaç a partir del minut 31:45.

En una escala més internacional, cal esmentar que el web francès especialitzat en art www.artcatalyse.net ha publicat un extens reportatge sobre ALA 2015, que podeu llegir en francès aquí. En espanyol, podeu trobar informació de la Biennal andorrana en la revista Xoow Magazine, en aquest reportatge titulat “Andorra se llena de arte en la naturaleza”. I finalment, recordem que la revista d’art més important que es publica en català, Bonart, dedica el dossier central del número d’aquest estiu al Land Art. Aquest número el podreu adquirir al Punt d’Informació durant tota la Biennal, i si esteu interessats a llegir què diuen de nosaltres, ho podeu fer aquí (reportatge) i aquí (entrevista amb el comissari Pere Moles).