sus_150831_S8A0067

Diverses escultures situades ja als seus emplaçaments definitius

Avui ha estat un dia de trasllat d’obres d’art per a l’organització d’ALA 2015. Amb l’ajuda d’un camió-grua, sis grans escultures que formen part d’Andorra Land Art, han estat descarregades als seus emplaçaments definitius. Així, l’obra “Gallo”, de l’artista espanyol Eladio de Mora “dEmo”, ha quedat situada al pati de la Casa Rossell d’Ordino, al costat mateix del carrer Major d’aquesta parròquia. L’altra escultura de dEmo, “Burro”, s’ha situat damunt d’un dels contenidors del Punt d’Informació a Escaldes-Engordany, però aquesta de moment no s’ha desembalat.

sus_150831_S8A0068IMG_4440 IMG_4437

També han estat distribuïdes pel diferents punts on es podran visitar durant la Biennal les tres escultures gegants de l’artista belga afincat a França David Vanorbeek. “Praying Mantis”, que representa un insecte pregadéu o mantis religiosa, ha quedat emplaçada al costat mateix de la capella de Sant Jaume dels Cortals, a Encamp. La imponent “Le Cercle Carré” (El Cercle Quadrat), una obra d’una tona de pes i gairebé tres metres d’alçada, s’ha descarregat al Prat del Colat, el parc públic de la Massana on aquests dies se celebren algunes proves dels Campionats del Món de mountain bike i trial. I “Megalo-X”, també de Vanorbeek, ha quedat emplaçada a la carretera de Montaup de Canillo. Aquest artista belga, que viu al sud de França, serà un dels visitants il·lustres que vindran a Andorra durant la Biennal.

IMG_4454 IMG_4430 IMG_4434IMG_4429

Avui també s’han traslladat al santuari de Meritxell les tres escultures que formen la instal·lació “Into the wood”, de l’artista català afincat a Brussel·les Xavier Puente Vilardell, i del qual ja vam informar en aquesta notícia recent.

IMG_4455