IMG_3576

Avança la producció dels monòlits informatius d’ALA 2015

A la Fusteria Roc de Canillo s’estan construint una vintena de monòlits de fusta que serviran per informar als visitants de les característiques de les diferents obres i instal·lacions de la Biennal. Es tracta d’uns elements de quatre cares, de 2 metres d’alçada i 50 cm d’amplada, construïts a partir de taulers per encofrar reciclables. La majoria d’aquests monòlits es col·locaran verticals per tal que la informació quedi a l’alçada de la vista humana, però també, en alguns casos, es posaran tombats al terra, de forma que serviran alhora de banc per seure i d’element d’informació.

IMG_3160  IMG_3576  IMG_2948  esquema tòtems

Sobre el groc original de la fusta s’hi ha incrustat en vermell, mitjançant una plantilla foradada, el logotip de la Biennal. Cada monòlit contindrà una doble informació: la de l’obra o instal·lació que hi haurà al costat mateix, i un llistat de la resta d’obres del certamen, inclòs un mapa que les situarà geogràficament, de manera que els visitants tinguin una visió general de tota l’oferta artística que tenen a l’abast del 10 de setembre al 10 d`octubre.

Els tòtems han estat dissenyats per l’arquitecte català Jordi Solé, que és alhora el responsable de Logistica i Producció d’ALA 2015. Ell mateix és l’autor de la instal·lació “Conte-nidor”, que servirà com a Punt d’Informació de la Biennal. Aquests dies s’estan pintant i retolant els tres contenidors que conformen aquest espai, dos d’ells seran accessibles a peu per al públic i un tercer al damunt dels altres dos, a mode de peana de l’obra “Burro” de l’artista espanyol dEmo.

IMG_2704  IMG_3810   IMG_3804