AERIAL DIPTYCHS 2011-14

Exposició

Des de les seves primeres exploracions en fotografia aèria que Joseph Ford ha estat fascinat per la forma en què els patrons apareixen a la natura o l’arquitectura li recorden altres textures, altres materials. Des del cel, els cotxes es converteixen en joguines, parets altes es redueixen a línies a terra, els edificis esdevenen formes geomètriques …

Durant el procés d’explorar aquest canvi de perspectiva, es va fer evident que les dunes de sorra podrien convertir-se en plecs de la roba o una cremallera podria esdevenir una via de tren. Es passa dies investigant paisatges que vol fotografiar, i després encara més temps per trobar maneres de combinar les imatges resultants amb els detalls de la roba o altres objectes.

Ubicació

Al passeig de l’Arnaldeta (Escaldes – Engordany).

BiografiaJoseph Ford va néixer a Londres el 1978. Després d’estudiar francès i italià a la Universitat de Cambridge i a l’École Normale Supérieure de París, va començar a treballar com a fotògraf en 2004. Els seus díptics, combinant paisatges amb roba o accessoris, són coneguts a tot el món, i han atret l’atenció de marques de moda com Missoni, Lacoste i Pepe Jeans, que li han encarregat de produir sèries oferint els seus productes.

Viu entre París (França) i Brighton (Regne Unit) i té la sort de poder viatjar per tot el món per fer fotografies. Se li han concedit els següents premis: PDN anuals, IPA, Un Eyeland, Luerzer’s Archive 200 Best Ad photographers, AOP Photographers Awards, Cristall, Epica, Eurobest i Applied Arts. Entre els seus clients, es poden citar Lacoste, Missoni, Pepe Jeans London, Mastercard, Süddeutsche Zeitung Magazin, Visa, Disney, BNP Paribas, HP i The Observer.