Teixint Cultura

Obra

“Teixint cultura” vol expressar la riquesa cultural de la parròquia de Sant Julià de Lòria, així com posar de manifest el punt neuràlgic que suposa el Centre Cultural i de Congressos Lauredià. De les mans de La Marratxa de l’Àngel Calvente, creixen i es teixeixen tots els colors de la paleta, com lligams del passat al present, diversificats i entrellaçats alhora, com els fils d’un teixit.

Ubicació

La plaça de la Germandat, al nucli urbà de la parròquia de Sant Julià de Lòria, concretament sobre la façana principal del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Biografia
Anna Mangot Schiefenbusch es gradua en disseny tèxtil a l’Escola Superior de Disseny (Universitat Ramon Llull, Barcelona). En acabar els estudis, compagina la feina en el sector tèxtil amb la seva veritable passió: pintar sobre seda. Tots els seus treballs van sempre lligats a l’art, la cultura i la història. Rere d’ells s’amaga un elaborat procés de creació i anàlisi. Les produccions en seda són peces úniques, cuidades des de la primera pinzellada fins a l’últim acabat. Els seus productes es diferencien per la riquesa i varietat de les teles, la calidesa dels colors, l’acurada presentació i la sensibilitat amb la qual han estat creats.