Five Orange Spheres, by Stuart Williams

‘5 Esferes & 4 poemes’, proposta de música i poesia al Consell General, demà dimarts al vespre, amb la col·laboració d’ALA

El Consell General (Parlament) del Principat d’Andorra convoca per demà dimarts 29 de setembre, a les 20:30 hores, una vetllada de música i poesia inspirada en l’obra ‘Five Orange Spheres’ de l’artista nord-americà Stuart Williams, que ha participat en la Biennal ALA 2015 gràcies a la implicació d’aquesta institució pública del país. La vetllada és una proposta de Natàlia Solà i Ilke Maréchal, compositora i poetessa, respectivament, per viatjar a través de cinc peces destacades de la història de la música fins arribar als nostres dies, amb els poemes musicats de l’Angel Iyé (pseudònom d’Ilke Maréchal).

Imatge1sus_150907_S8A0297 sus_150907_S8A0307

L’acte tindrà lloc al vestíbul de l’edifici del Consell General i comptarà amb la participació de la soprano Rosa Mari Ramírez, el baríton Lluís Sintes i els pianistes Rosa M. Abella i Pau Damià Riera. Les peces interpretades són de Händel, Mozart, Rossini, Strauss i Donizetti. Els poemes d’Angel Iyé, provinents del llibre ‘Éloge de l’impossible’, han estat traduïts del francès al català per Geraldines Sasplugas. La introducció i presentació de les diverses obres anirà a càrrec de Sergi Valdés Alemany.

El Consell General participa com a patrocinador principal de la primera edició de la Biennal Internacional Andorra Land Art i ho fa sufragant econòmicament i acollint a la plaça pública que porta el seu nom i que hi ha just davant de la seu l’obra ‘Five Orange Spheres’ (Cinc esferes taronja), de Stuart Williams. L’artista novaiorquès va ser a Andorra del 6 al 10 de setembre per instal·lar la seva obra i va ser rebut pel Síndic General, Vicenç Mateu Zamora, tal com recullen les fotografies següents.

sus_150907_S8A0109

sus_150907_S8A0063sus_150907_S8A0021