Prismàtics

http://andorralandart.com/2017/wp-content/uploads/2017/05/56-800x600.png

Biografia

El col·lectiu Reunió de Papaia, organitzador de la Biennal de Land Art d’Andorra, ha destacat els darrers anys com a promotor i dinamitzador de tot tipus de projectes artístics i culturals que han permès acostar la cultura i la creativitat a la ciutadania. Catalunya i Andorra és l’àmbit principal de les seves intervencions, moltes de les quals han comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’una cinquantena d’ajuntaments i comuns.

El col·lectiu és integrat per Tito Farré, Jordi Solé, Dani Torres, Pepe Mesalles, Jordi Espinosa i Pere Moles.

Obra

Muntatge d’un prismàtics a gran format que han estat ancorats al terra, com els binoculars que es fan servir a la marina per a la observació d’objectes i paratges distants. Els que ens trobem a la Zona Miradors, a uns cinquanta metres del Roc del Quer, n’és una altra proposta divertida, un altre experiment del Col·lectiu Reunió de Papaia que ens permetrà aprendre i meditar sobre la convivència d’objectes d’ús quotidià amb les formes i els colors d’un paisatge obert.

Els binoculars tenen una longitud de tres metres i consten de dos amplis cilindres d’encofrar que han estat tractats amb pintura de camuflatge.