Inventa el Teu Camí

http://andorralandart.com/2017/wp-content/uploads/2017/05/IMG_5592-800x600.jpg

Biografia

El col·lectiu Reunió de Papaia, organitzador de la Biennal de Land Art d’Andorra, ha destacat els darrers anys com a promotor i dinamitzador de tot tipus de projectes artístics i culturals que han permès acostar la cultura i la creativitat a la ciutadania. Catalunya i Andorra és l’àmbit principal de les seves intervencions, moltes de les quals han comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’una cinquantena d’ajuntaments i comuns. El col·lectiu és integrat per Tito Farré, Jordi Solé, Dani Torres, Pepe Mesalles, Jordi Espinosa i Pere Moles.

Obra

El món està canviant com segurament no ha havia fet mai els dos darrers segles. Molts especialistes parlen de quarta revolució industrial i la globalització de l’economia, la evolució tecnològica i la informació en temps real són fets que aporten progrés, però també una allau de nous predicadors i de noves tendències i corrents d’opinió que es construeixen sobre la marxa.

“Inventa el teu camí” és un eslògan evocador però també un crit desesperat, un “back to basics” que ens convida, a través del silenci i la immensitat del paisatge, a recuperar els valors, la solidaritat, el compromís i, en definitiva, la grandesa dels drets i llibertats que donen nom al Camí on s’ubica aquesta escultura-anunci. La instal·lació de Reunió de Papaia és al costat del túnel de les dos Valires.