Un Mar de Muntanyes

(Videoart)

http://andorralandart.com/2017/wp-content/uploads/2017/04/30-800x600.png

Biografia

Escultora, performer i dissenyadora, l’Emma Regada va néixer a
Andorra el juny de 1993. Ha estudiat Belles Arts a Barcelona i ha
finalitzat recentment el Màster d’Educació Artística.

Actualment treballa en un taller particular d’Andorra on prepara les seves escultures, projectes artístics i treballs de decoració. És
l’organitzadora, a més, dels tallers educatius que es fan a la Zona Ras de la Biennal, conjuntament amb l’artista i docent Eudald Alabau.

Gran aficionada al teatre, ha estat directora d’art del curtmetratge “The Bride” i del teaser del film “Impacto”. Els darrers anys ha participat a una dotzena de performances i exposicions individuals i col·lectives a Andorra i Barcelona.

Obra

Un mar de muntanyes ens permet fer un viatge introspectiu a partir de fragments de pell del cos; fragments que quan es visualitzen de molt a prop i sobre posats els uns amb els altres creen nous paisatges que ens transporten a espais imaginaris.

Fent un viatge a través de la calma, l’inconscient, el desig i la sensualitat representen aquells punts àlgids en la nostra vida, que ens arrosseguen dins del mar, ens embolcallen amb les seves ones i rodolant com esmaperduts arribem al cim de la muntanya. Després... tant sols queda tornar a baixar.