Nostàlgia

http://andorralandart.com/2017/wp-content/uploads/2017/04/17-1-800x600.png

Biografia

Poeta i artista visual, “performer”, llicenciat en psicologia i educador social, disciplina que ha complementat amb estudis de dibuix i pintura, expressió musical i poesia visual. Durant els anys 2011 i 2012 va ser coordinador i comissari del projecte de land art, “Poblet, Natura i Art”, que ha tingut la seva continuació al 2016 i 2017 com a “Els Ports. Natura i Art”.

Autor de nombrosos llibres de poesia visual, experimental i d’acció que es poden conèixer a programes com l’emès fa dos anys per TVE, el Sergi Quiñonero ha participat també en incomptables exposicions individuals i col·lectives.

Obra

L’obra planteja una dicotomia sobre la nostra relació amb l’entorn natural. La làmina de ferro vermella (amb tota la càrrega simbòlica d'aquest color), protegeix l'arbre, però dificulta també el fet de que ens podem acostar a aquest ésser viu. Es fa així una invitació a la reflexió i a la presa de consciència sobre la transcendència d'aquests aspectes.
El títol ens remet a la distància cada cop més gran que els humans, que situem majoritàriament la nostra residència a les ciutats, tenim amb la natura.

L’obra està ubicada a la Ruta del Ferro.