Des de començaments d’any, el Camí saludable dels Drets Humans d’Andorra està cridat a ser un més dels seus atractius naturals i paisatgístics i, sobretot, un símbol de relleu internacional quant a solidaritat i drets humans. El Govern, les seves parròquies i també l’Organització Mundial de la Salut (OMS) han començat a coordinar-se per accelerar la seva adequació, senyalització i promoció com a via que ajuda a millorar la salut i el benestar de les persones i com a camí d’interès cultural i històric que durant bona part del segle XX va ser lloc de pas de refugiats de guerra procedents d’Espanya i França.
La Biennal de Land Art no vol quedar fora d’aquest reconeixement institucional i social, raó per la qual va escollir el Camí com un dels eixos de visita de l’edició d’enguany. Els seus trenta quilòmetres, entre el parc de Sorteny (Ordino) al nord i el Coll de Jou (Sant Julià de Lòria) al sud, acolliran fins a dinou obres, moltes de les quals s’han inspirat en la temàtica que dona nom al camí. Les pàgines d’aquest capítol són testimoni imprescindible per entendre la rellevància del nou espai natural recuperat per a la ciutadania i per a la memòria col·lectiva.

http://andorralandart.com/2017/wp-content/uploads/2017/05/camidhm-433x821.png